2013. augusztus 20., kedd

4. díj és infók

Sziasztok! Jazz ismét jelentkezik. Nos, múlt héten táborban voltam a Balatonnál és szuper volt, erről nem számolnék be részletesen, mert nem is tartozik ide, gondolom senkit nem érdekel és nincs is sok időm. Szóval most egyrészt a következő fejezetről lenne szó..Már fél oldalt megírtam belőle, tök király, egész jól haladok, ahhoz képest, hogy még ennyire sem számítottam nyaralás után. So, rózsákat az öltözőbe. A másik dolog az az, hogy megkaptam a negyedik díjamat, ezennel szeretném is megköszönni Elizabeth Rosati-nak! : ) Sokat jelentenek nekem ezek, még ha nem is küldöm tovább, nem nagyon olvasok blogokat időhiány miatt. :s De, hogy ne legyen olyan elhagyatott és üres a blog, amíg nem érkezik a következő rész, kirakom ezt a főoldalra. Csak, hogy tudjátok, a szerkesztő mindig itt van és mindent figyel. :D


11 dolog rólam:
1. 36 könyvet olvastam el a nyáron. (Y)
2. I'm a f*ckin' shadowhunter since...3 weeks
3. Bögregyűjteményem van. 
4. Fogalmam sincs, mi leszek, ha nagy leszek.
5. Talán amatőr filmkritikus :D (nope)
6. "I'm great in bed. I can sleep for days."
7. Kicsit félek a gimnáziumtól.
8. Imádok enni. Ezt már írtam ?!
9. Mindig rendetlen a szobám, de egy zseni átlát a káoszon, ugye? :D
10. Haldoklom, ha meglátok egy aranyos állatot.
11. Imádom a twitter-t.

11 válasz:
1. Ki a legszebb ember, akit ismersz? A legjobb barátnőm. De tényleg.
2.Mi az álommunkád? Valami állatokkal, fotózással, utazással, írással, evéssel, alvással és rajzzal kapcsolatos. Egyben. Tudom, ilyen valószínűleg nincs. 
3.Van olyan ember a környezetedben, aki szeret téged, de mindig úgy érzed, hogy nem eléggé? Van, de nem várhatom el tőlük, hogy szeressenek.
4. Mit gondolsz a mai öltözködési stílusról a mai fiatalok körében? Lányoknál bejön a vintage stílus, csak jó drága. Fiúknál meg borzasztó ami megy. : )
5. Mi a kedvenc állatod? Egy Gazsi nevű plüsskígyó. Ehh, nem, ló.
6. Az írás a szívedből jön? Nem, a kezemből. Ez milyen kérdés?! :D Sosem írok kényszerből, vagy azért, mert mások elvárják. Akkor mindig rossz lesz a végeredmény.
7. Ki az az ember, akit a legjobban szeretsz? A családom mellett a legjobb barátnőim. Szóval áll pár ember az első helyen.
8. Milyen zenét hallgatsz? Gyakorlatilag bármit meghallgatok. 
9.Tudtad, hogy az emberek biztosan nagyon szeretnek?? :3  Néhányan szeretnek, a többiek véleménye meg nem nagyon érdekel. Nem vagyok barátkozós típus, mégis azt mondják, hogy sok ember szimpatikusnak talál. Lol.
10.Ha lenne egy kívánságod mi lenne az? Már megint ez a kérdés. Utálom. Nem lenne.
11.Szereted az egyszarvúkat? Always & forever

Szóval nem küldeném tovább, csak annyit mondok, hogy élvezzétek ki, ami még maradt a nyárból. 

                                                                                   Jazz, xx

2 megjegyzés: